JN Boards: Altador Plot Help - JN Boards

Jump to content

Lots going on in Altador!

http://www.jellyneo.net/images/jn/forum_link_altadorcup.png http://www.jellyneo.net/images/jn/forum_link_altadorplot.png

Altador Cup IX has come to a close. Getting ready for next year already? Who do you think will take the next Cup?

You may also use this forum to get help with the Altador Mini-Plot if that dang Vaeolus just won't cooperate.
  • (24 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Altador Plot Help

#1 User is offline   Terry 

  • Forever Awesome
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Programmers
  • Posts: 2,552
  • Joined: 15-August 06
  • jnAccount : Terry
  • Gender:Male

Posted 24 August 2007 - 10:36 AM

All rules previously posted apply.

#2 User is offline   rufaida 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 31
  • Joined: 23-August 07
  • Neopets: rufaida

Posted 24 August 2007 - 08:01 PM

Question about the restoritative tomb:

Apparently you are supposed to keep refreshing til a tail thing appears from the mummies bandages. How long on average should this take? I have been doing it for 15-20 minutes and nothing. I am getting a little bored of refreshing... is it normal to take so long? I have tried the tip found on arrezetti to refresh the page at 59 seconds past the minute but it has not had any effect :( Any other tips that I could try?

[and thanks for creating the new thread terry :) ]

#3 User is offline   Epsilon 

  • JN Jack-o-lantern
  • PipPipPipPipPipPip
  • Group: Active Members
  • Posts: 404
  • Joined: 29-April 06
  • Neopets: tongyiuyin
  • jnAccount : yiuyin
  • Gender:Male

Posted 24 August 2007 - 08:20 PM

Jellyneo - Refresh the page at 29 or 59 seconds past the minute. A portion of bandage should come loose. Click it. (If that does not work, try 30 and 00 seconds instead.)

refresh 1 to 2 secondes before it, if the above doesn't work or you have slow connection :P

#4 User is offline   rufaida 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 31
  • Joined: 23-August 07
  • Neopets: rufaida

Posted 24 August 2007 - 08:28 PM

Still refreshing.. so this is like 40 minutes now :rolleyes: I've tried it at all those seconds, it just is not working <_< Is this really the only way to do it, just refresh refresh refresh a zillion times til it finally works? *sigh* They did not make this part very fun did they... and up til now i was doing so well, getting through it pretty fast

#5 User is offline   tigerslair_11 

  • Neophyte
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 13
  • Joined: 19-May 07
  • Neopets: tigerslair_11
  • Gender:Female

Posted 25 August 2007 - 02:05 AM

Im having problems with the Altador Water Distribution Plant. No matter which combination of levers and wheels I use I cant seem to do anything. Can anyone help me?

#6 User is offline   Epsilon 

  • JN Jack-o-lantern
  • PipPipPipPipPipPip
  • Group: Active Members
  • Posts: 404
  • Joined: 29-April 06
  • Neopets: tongyiuyin
  • jnAccount : yiuyin
  • Gender:Male

Posted 25 August 2007 - 02:55 AM

@rufaida: it should work... do you have a really fast connection or a slow one?
@tiger: evertime you turn something, do you notice there will be defferent amounts of water flowing through the pipes? try letting all the pipes full of water :P

#7 User is offline   rufaida 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 31
  • Joined: 23-August 07
  • Neopets: rufaida

Posted 25 August 2007 - 10:55 AM

i have a fast connection. i eventually got the bandage to come, just as i was thinking it was never gonna do it. i am now up to the water plant aswell so i will try that tip too, thanks

This post has been edited by rufaida: 25 August 2007 - 10:56 AM


#8 User is offline   DarkJon 

  • Qionsn
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Active Members
  • Posts: 861
  • Joined: 07-July 07
  • Neopets: moveover987
  • Gender:Male
  • Location:Victoria

Posted 25 August 2007 - 11:52 AM

At the water works, you have almost no chance of getting it right by trying random combinations. You have to try each lever, wheel, or whatever in an ordered sequence.

#9 User is offline   rufaida 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 31
  • Joined: 23-August 07
  • Neopets: rufaida

Posted 25 August 2007 - 02:46 PM

one walk through was saying does not matter about order it is just speed of clicking? so that is not true? i have to admit i did not get too far with that, i was clicking and not much happening..

#10 User is offline   Indecisive 

  • Staring into space
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Elite Members
  • Posts: 1,428
  • Joined: 10-October 06
  • Gender:Male
  • Location:California

Posted 25 August 2007 - 03:58 PM

I am still stuck on the "Heal/Feed/Do Nothing Petpet" step. Even when I complete all 10 required steps, nothing appears.

#11 User is offline   rufaida 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 31
  • Joined: 23-August 07
  • Neopets: rufaida

Posted 25 August 2007 - 07:24 PM

u checked the pet one time per minute matching the treatments to his actions? apparently its best to do it at the beginning of each min, like a few seconds past? then a skeith comes and you click his certificate

View Posttigerslair_11, on Aug 25 2007, 11:05 AM, said:

Im having problems with the Altador Water Distribution Plant. No matter which combination of levers and wheels I use I cant seem to do anything. Can anyone help me?
hey tiger try this suggestion, it worked for me quite quickly so i would recommend ithttp://maragrace.blogspot.com/2006/05/mad-...ber-wizard.html

#12 User is offline   Epsilon 

  • JN Jack-o-lantern
  • PipPipPipPipPipPip
  • Group: Active Members
  • Posts: 404
  • Joined: 29-April 06
  • Neopets: tongyiuyin
  • jnAccount : yiuyin
  • Gender:Male

Posted 26 August 2007 - 03:25 AM

hm.... i don't think its the speed though... its just the way you click it :P

#13 User is offline   tigerslair_11 

  • Neophyte
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 13
  • Joined: 19-May 07
  • Neopets: tigerslair_11
  • Gender:Female

Posted 28 August 2007 - 03:13 AM

Thanks for the help everyone. I finally completed the altador plot. Yay. :D

#14 User is offline   The Kurt 

  • Treasure Keeper Helper
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Elite Members
  • Posts: 623
  • Joined: 28-January 06
  • Neopets: coolcat23306
  • jnAccount : coolcat23306
  • Gender:Male
  • Location:Your House

Posted 28 August 2007 - 11:22 AM

Gah I am stuck on getting my second rock I used jns guid and no luck help?

#15 User is offline   rufaida 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 31
  • Joined: 23-August 07
  • Neopets: rufaida

Posted 29 August 2007 - 10:43 AM

Troz it doesnt open ALL the way to the right so when its mostly open just click and the constellation should come. That happened to me, i didnt realise i had already opened it enough.

I just finished the plot a minute ago. Thanks everyone who helped :D

Share this topic:


  • (24 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

  1. Google